Verksamheter i Valhall Park

Många har valt att förlägga sin verksamhet i Valhall Park. Klicka på varje företag för att länkas vidare till deras hemsida.

Intresserad av att hyra en lokal? Besök Lediga lokaler i Valhall Park.

ACR

ACR driver flygtrafikledning vid 15 svenska flygplatser, inklusive Ängelholm Helsingborg Flygplats. Genom att utveckla och effektivisera flygledning vill de få flygplatser i hela Europa att blomstra.

Agera

Agera bildades efter den stora flyktingströmmen 2015 och samlar in kläder och saker som går till människor i behov av hjälp. Vi har öppet varannan vecka för familjer, äldre och andra människor som inte har den ekonomiska möjligheten att köpa kläder och saker. Vi driver även integrationsprojekt i egen regi och tillsammans med andra organisationer.

Airsonett

Airsonett är ett svenskt medicintekniskt företag som är ledande inom icke-farmakologisk behandling av patienter med allergisk svår astma och eksem. Airsonett Air4 är en icke-invasiv medicinsk utrustning för hembehandling baserad på den patenterade tekniken Temperatur-reglerat laminärt luftflöde (TLA).

Autoart

Hos Autoart finns specialkompetens inom racingbilar och dragster.

Bole.se

Bole.se är ett växande och dynamiskt företag som har sin historia tillsammans med de norrländska bönderna, men har sedan starten 1985 stadigt utvecklats och idag sker försäljning över hela Norden. Våra kunder är allt från lantbrukare till häst- och villaägare, ett brett kundunderlag som har ett stort intresse av djur och natur och en aktiv fritid.

BRA

BRA är det lokala inrikesflygbolaget som knyter ihop Sverige med sina 19 destinationer. Med Bromma som nav flyger de sina resenärer till bland annat Ängelholm, Östersund, Malmö, Umeå, Trollhättan och Jönköping.

Chundsell Medicals AB

Chundsell Medicals AB grundades 2007 för att praktisera forskningsresultaten från Cancer Center Karolinska. 15 år av forskning inom prostatacancer har resulterat i utvecklingen av The Prostatype Test System. En produkt som hjälper sjukvården att finns rätt behandling för patienten.

Dekor & Design

Dekor & Design producerar och levererar högklassiga produkter för visuell kommunikation. Bildekorer, banderoller, skyltar och mycket mer.

Ezenze

Ezenze är en personlig marknads- och sponsringsbyrå i Valhall Park. Företaget bistår med marknadsföring i form av grafiska projekt, kommunikation, social media, strategi samt projektledning av film och event. Ezenze bistår även med att planera, genomföra och utvärdera hållbara sponsorskap och koordinerar bl.a. Peabkoncernens sponsring.

Frejagårdens förskola

Bland Valhall Parks grönskande träd och stillsamma miljö, ligger Frejagårdens förskola. Verksamheten startade i januari 2011 och är idag den lilla förskolan med 34 barn, fördelade på två grupper. Här kan barnen börja sitt lärande i en trygg, glädjefylld, inspirerande och utvecklande miljö, med fokus på människors lika värde och miljöfrågor.

Friskis&Svettis

Friskis&Svettis Valhall är en av våra två anläggningar i Ängelholm. Här erbjuder vi både olika pass och samt gymträning. Med våra nyckelgymskort kommer alla över 16 år in dygnet runt (utom vissa tider skolan hyr). Vi har även företagspass, där enskilda företaget/gruppen har tider och träningsupplägg efter önskemål.

FMTIS - Försvarsmaktens Tele och Informationssystemförband

Försvarsmaktens Tele och Informationssystemförband är en del av Försvarsmakten i Halmstad och utför förebyggande och avhjälpande underhåll på Ängelholm Helsingborg Flygplats tekniska system, både i flygledartornet och på själva flygplatsområdet.

Gård & Djurhälsan

Gård & Djurhälsan är ett rådgivningsföretag som arbetar för ett bibehållet högt hälsoläge i en effektiv och lönsam gris-, får- och nötköttsproduktion. Deras vision är en lönsam djuruppfödning med världens bästa djurhälsa.

Harmark Transport

HNT

HNT är schakt- och transportföretaget med stor erfarenhet och kunskap som gör det trygga uppdraget hållbart. De erbjuder kunden flexibla och nära uppdrag inom logistik, transport och anläggningsentreprenad.

Husets Must

Till Husets Must på Valhall Park kommer ni med era trädgårdsäpplen under hösten. De pressar era äpplen och/eller päron till en frisk must där ni som kund får must från er egen frukt tillbaka i läckra 3 liters Bag-in-Box. De har sporadiska öppettider, som visas på Instagram, ett anslag på grinden utanför musteriet och genom utroparen vid vägen.

Kapsyl AB

Arbetar med skräddarsydda skolpsykologinsatser i förskola, grundskola och gymnasium.

Koenigsegg

Koenigsegg är en av världens mest exklusiva tillverkare av superbilar, vars fokus ligger på den höga prestandan som utvecklas kontinuerligt. Allt material och utformning är noga utvalt för att skapa högsta kvalitet. Varje bil är ett hantverk med en personlig touch från kundens exklusiva önskemål.

Kullaflytt

Kullaflytt erbjuder flytthjälp till privatpersoner och företag i västra Skåne, men hög servicenivå till konkurrenskraftiga priser. De har resurser och erfarenhet att ombesörja såväl privata flyttningar, konst, flyglar, kontorsflytt, företagsflytt, skolor, bibliotek, serviceboende, förvaltningar och likaså enstaka mindre objekt.

Lambertsson

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. De har helhetslösningar som hjälper dig med ditt projekt från start till slut.

Lindab Sverige AB

Lindab är en koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför och distribuerar produkter och systemlösningar för förenklat byggande och bättre inomhusklimat. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, montagevänlighet, energieffektivitet och miljötänkande. Lindab Sverige AB är koncernens försäljningsbolag i Sverige.

Livsmedelsverket

Livsmedelsverket är Sveriges expert- och centrala kontrollmyndighet på livsmedelsområdet. De arbetar för säker mat och bra dricksvatten, att ingen konsument ska bli lurad om vad maten innehåller och för bra matvanor. Mat, dricksvatten och matvanor är centrala för ett hållbart samhälle. Därför är miljöfrågor integrerade i Livsmedelsverkets uppdrag.

Main Dialog

Main Dialog utvecklar och producerar individualiserad kundkommunikation digitalt och på papper. Syftet är att skapa värde för dina kunder, stärka kundrelationer och öka ditt företags konkurrenskraft. Deras medarbetare hjälper dig med rådgivning, utveckling, kommunikation, data, management, produktion samt svarshantering och analys.

Manpower

Vi ger dig Sveriges bredaste urval av jobb – oavsett om du vill arbeta som uthyrd eller vill bli rekryterad till ett annat företag. Bland våra kunder hittar du många av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vi verkar inom de flesta branscher. Varje år har vi en miljon kontakter med näringslivet, vilket ger dig goda chanser att hitta drömjobbet!

MarCon gruppen AB

Vi inriktar oss på nybyggnation, service och underhåll kring faciliteter i anslutning till vatten, som hamnar, fyrar, broar och kraftverk. Genom unika och långa samarbeten med anläggnings- och förvaltningsföretag erbjuder vi ett brett kunnande. Via våra etableringar runt om i landet kan vi ge våra kunder snabba etableringar och optimala resultat.

Marinediesel

Marinediesel arbetar med dieselmotorer för bästa möjliga prestanda.

MM Packaging

Med mer än 25 års erfarenhet som leverantör av bärkassar och förpackningar, kan MM Packaging erbjuda ett brett lagersortiment med högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Munck

Munck är ett produktionsbolag som gör radio, podcast och rörlig bild.

Optilon

Optilon erbjuder tjänster till företag som vill förbättra sin försörjningskedja.

Peab

Peab är ett bygg- och anläggningsföretag, vars främsta ledstjärna är total kvalitet i alla led av byggprocessen. Genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet skall de göra kundens intresse till sitt och därmed alltid bygga för framtiden.

Peab Byggservice

Peab Byggservices mål är att vara Sveriges närmaste hantverkare, vars kunder inkluderar fastighetsägare, industrin, försäkringsbolag och privatpersoner. Med sina yrkesskickliga och stolta hantverkare utför de det mesta inom renovering, ombyggnad och service.

React Risk Advisory

React Risk Advisory är ett säkerhets- och riskhanteringsbolag som arbetar med preventiva och reaktiva åtgärder inom underrättelse, risk, säkerhet och krishantering.

Restaurang Nimt

Restaurangen serverar frukost, lunch mån - fre, à la carte mån - lör och brunch vissa söndagar. Köket är inspirerat av en smak av Skåne med stort engagemang för kvalitet och lokala råvaror efter säsong. Här finns också "Slottet", en separat byggnad från 1896 i herrgårdsstil, som festvåning för fester, bröllop och minneshögtider. Även catering.

Sjöholms Bageri

Sjöholms Bageri har serverat stenugnsbakat i Ängelholm ända sedan 1876 och här finnes kvalité från grunden i en familjär miljö. I deras caféer erbjuds både bröd med eller utan surdeg, och en uppsjö av kakor och bakverk.

Skäldervikens Psykoterapi

Skäldervikens Psykoterapi erbjuder psykoterapi med fokus på psykodynamisk terapi, samt kognitiv beteendeterapi.

Spox Medtech

Spox Medtech säljer instrument och engångsartiklar med tekniskt fokus på diatermitillbehör inom den abdominella kirurgin. De arbetar med leverantörer från både Europa och USA, och är ensam svensk representant för flera företag.

Tonitrum AB

Valhall Park Hotell

Välkommen till ett familjärt hotell med stort hjärta och engagemang. Bo i härlig parkmiljö med fri parkering och fritt wifi. Vår Restaurang Nimt serverar frukost, lunch och à la carte. Köket är inspirerat av "En smak av Skåne" med stort engagemang för hög kvalitet och lokala råvaror. Här finns också Ängelholms största utbud av konferenslokaler.

Ängelholms FF

Ängelholms Fotbollsförening startade sin verksamhet redan 1976. Föreningen har idag ett herrlag i Division 2 Västra Frölunda, sitt damlag i Division 3 Nordvästra och en väl utvecklad ungdomsverksamhet.

Ängelholms Flygmuseum och F10 Kamratförening

F10 Kamratförening driver Ängelholms Flygmuseum. Här erbjuds såväl en underhållande lektion i flygflottiljens historia, som spännande flygsimulatorer och möjligheten att lära sig mer om vetenskapen bakom flygningar.

Ängelholms Gymnasieskola - Valhall College

Här möter du elever och personal på Barn- och fritidsprogrammet, Bygg- och anläggningsprogrammet, El- och energiprogrammet och Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Besök gärna Restaurangskolan för lunch.

Ängelholm Padelklubb

Världens (och Ängelholms) snabbast växande sport. Alla som provat spela Padel förstår varför detta är den snabbast växande racketsporten. Prova padel du med! I Valhall Park driver Ängelholms Padelklubb sin verksamhet på deras två utomhusbanor och i Peab Padelcenter.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.