Äta gott i Valhall Park

I Valhall Park finns utmärkta lunchställen. Servicen i området byggs ut i samband med att området utvecklas och redan nu finns mycket inom räckhåll. Idag serveras lunch på Valhall Park Hotell och Ängelholms Gymnasieskola Restaurangskolan, och dagens meny presenteras här nedan.

Valhall Park Hotell - Restaurang Nimt

Valhall Park Hotells Restaurang Nimt serverar frukost 06.30-09.30, lunch 11.30-14.00 månd-fred, samt á la carte månd-lörd 18-22 (köket stänger kl. 21). Köket på Restaurang Nimt är inspirerat av en smak av Skåne i kombination med svensk husmanskost och klassiska rätter och all mat lagas från grunden med stort engagemang för kvalitet och lokala råvaror efter säsong. Möjlighet finns också att boka affärslunch, konferenslunch, fester, bröllop och minneshögtider.

Logotype Restaurang Nimt

Lunchmeny vecka 13

Nyhet! Nu serveras även ett vegetariskt alternativ på lunchen, Veckans Gröna, som beställs vid ankomst och serveras ut på tallrik.

Måndag

Ost och spenatgratinerad fiskfilé med vitvinsås och kokt Bjärepotatis

Korvstroganoff med ris

Tisdag

Mandelbakad torskfilé med brynt smör och kokt Bjärepotatis

Kålpudding med gräddsås, lingon och kokt Bjärepotatis

Onsdag

Stekt havskattfilé med kall ört- och vitlökssås och kokt Bjärepotatis

Nötgryta med rökt sidfläsk, grönsaker och kokt Bjärepotatis

Torsdag

Pocherad fiskfilé med kräftsås och kokt Bjärepotatis

Helstekt kotlettrad med ört- och baconsås, paprika och stekt Bjärepotatis

Fredag

Färserad koljafilé med dillsås och kokt Bjärepotatis
Kyckling ”Wallenbergare” med ärtor, skirat smör och potatismos
 

Veckans Gröna

4 variationer på blomkål serveras med oumph
 
Buffépris 99:-

 

Ängelholms Gymnasieskola Restaurangskolan

Sedan höstterminen 2010 bjuder även Ängelholms Gymnasieskola Restaurangskolan in till lunch tisdagar-torsdagar kl. 12.00-13.00. Skolan ser gärna att man förbokar lunchen på 0431-46 88 10. Köket säljer även portionsförpackad fryst mat. 

Lunchmeny torsdag 21 mars

 

Förrätter

 

Vitlöksstekta King Prawns med babaganoush och dressad sallad

45:-

2 smörrebröd med rostbiff & räkor och ägg

34:-

Morotssoppa med rostad flagad mandel och röd curry

34:-

Varmrätter

 

Fisk- och skaldjursspett med tomatconfettisås och grönsaksbulgur

Dagspris

Kantarellöverbakad lax med örtpotatisstomp, vinsås och färska grönsaksnudlar

Dagspris

Rimmad oxbringa med örtsvängd kulpotatis, morötter och pepparrotssås

69:-

Timjan- och rosmaringrillad entrecôte med ugnsrostade grönsaker och potatis

87:-

Dessert

 

Fryst chokladmousse med kanderade hasselnötter, äppelpuré och blåbär

39:-

Rosmarinstekta äpplen och pekannötter, minimaränger, salt kolakräm och äppelsorbet

39:-

 

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.