Äta gott i Valhall Park

I Valhall Park finns utmärkta lunchställen. Servicen i området byggs ut i samband med att området utvecklas och redan nu finns mycket inom räckhåll. Idag serveras lunch på Valhall Park Hotell och Ängelholms Gymnasieskola Restaurangskolan, och dagens meny presenteras här nedan.

Valhall Park Hotell - Restaurang Nimt

Valhall Park Hotells Restaurang Nimt serverar frukost 06.30-09.30, lunch 11.30-14.00 månd-fred, samt á la carte månd-lörd 18-22 (köket stänger kl. 21). Köket på Restaurang Nimt är inspirerat av en smak av Skåne i kombination med svensk husmanskost och klassiska rätter och all mat lagas från grunden med stort engagemang för kvalitet och lokala råvaror efter säsong. Möjlighet finns också att boka affärslunch, konferenslunch, fester, bröllop och minneshögtider.

Logotype Restaurang Nimt

Lunchmeny vecka 3

Måndag

Pasta Bolognese

Keso- och tomatbakad fiskfilé med basilikasås, kokt Bjärepotatis

Tisdag

Kycklingfilé brässerad i rödvinssås, bacon, smålök, champinjoner och stekt Bjärepotatis

Pankopanerad sejfilé, kall kaprissås och kokt Bjärepotatis

Onsdag

Rimmad fläskbog med rotmos

Fisk- och skaldjursgratäng med potatismos

Torsdag

Jerkkryddad fläskkarré med bearnaissås och stekt Bjärepotatis

Ångad fiskfilé med paprikasås och kokt Bjärepotatis

Fredag

Wallenbergare med ärtor, skirat smör och potatismos
Hollandaisegratinerad sejfilé med sparris och kokt Bjärepotatis
 
Buffépris 98:-

 

Ängelholms Gymnasieskola Restaurangskolan

Sedan höstterminen 2010 bjuder även Ängelholms Gymnasieskola Restaurangskolan in till lunch tisdagar-torsdagar kl. 12.00-13.00. Skolan ser gärna att man förbokar lunchen på 0431-46 88 10. Köket säljer även portionsförpackad fryst mat. 

Restaurangskolans lunchservering har stängt för terminen och öppnar igen den 22 januari.

Julborden som serveras den 11-13 december är fullbokade.

Den 22 januari börjar även försäljningen av biljetter till vårens evenemang.
15 mars - med inspiration från det Asiatiska köket
5 april - med inspiration från havet

 

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.